maanantai 10. toukokuuta 2010Blogini kautta olen tutustunut mukavaan naiseen, jolle olen muutaman korun jo tehnyt :)
Tällä kertaa toiveitten perusteella syntyi tällainen kaulakoru - valkeita, ruskeita ja turkooseja
makeanvedenhelmiä, hopeoitu papukaijalukko ja suloinen helinä keiju -riipus...
Ensin tuumin, että korusta tulee aivan liian kirjava mutta sitten ihastuin tähän itsekin :)
Ja tein settiin vielä tuollaisen simppelin rannekorun.


7 kommenttia:

 1. Voi että miten kauniita nää sun tekemät korut!

  Saatanpa hyvinkin tehdä joku kerta tilauksen :)

  VastaaPoista
 2. Mun pitäiski teetättää sulla tollanen turkoosi koru-neidille taas! Tulis kevätjuhlaan turkoosivivahteisen mekon kanssa. Sen mekon joka on profiilikuvana naamakirjassa. Onnaako? Sopiskohan valkonen turkoosin kans? vaiko vain turkoosia? Mitä luulet?


  Kiks

  VastaaPoista
 3. Hei ja kiitos ihanasta blogistasi.Löysin sen vasta äsken ja varmasti palaan toistekin, sillä korusi ovat aivan ihania!

  Itse olen jo pitkään haaveillut tekeväni edes pieniä koruja itse mutta mistä kannattaisi aloittaa?Kannattaako materiaalit tilata Suomesta vai ulkomailta ja mitä perustarvikkeita kannattaa hankkia?

  Kiitos jos suostut paljastamaan muutaman vinkin :)

  -Aada

  VastaaPoista
 4. Ania - kiitos! Sun korut on niiiiiiiiiin upeita että nämä kalpenevat niiden rinnalla mennen tullen. Mutta kiitos silti :)

  Eevi - kiitos sinullekin kehuista!

  Kirsi - laita maililla tarkemmat speksit! Täällä kommenttiboksissa meinaavat aina unohtua..

  Aada - kiitos sinullekin :) Kaikista parhaiten pääset alkuun jos osallistut jollekin korukurssille - jos vaan mahdollista. Niin mullakin innostus aikoinaan lähti :) Kurssilla väkersin ensimmäiset koruni - ja jäin koukkuun. Mutta surffailepa esim. www.omakoru.net ja www.helmiq.fi - mun luottoputiikit, osaksi toki sen vuoksi, että pääsen käymään molemmissa paikan päällä kun ovat näillä kulmilla. Eli noista ostan osan matskuista, osan tilaan milloin mistäkin ulkomailta. Halvemmalla helmiä yms. löytyy ulkomailta mutta sitten taas postikulut ja tullimaksut saattavat nostaa paketin hintaa liiaksi. Kannattaa myös tutustua www.helmetti.fi -keskustelupalstaan, sieltä löytyy vinkkejä ja keskusteluja ihan joka lähtöön :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit tuossa korussa. Todella kaunis, sopisi siskolleni joka rakastaa turkoosia :)

  VastaaPoista
 6. ihania, mun lempiväri yhdistelmä =) mistä muuten tilaat noita tuossa käsikorussa olevan sydämen muotoisia metallihelmiä, olen kahlannut nettiputiikkeja niin monet jo läpi =D

  VastaaPoista