maanantai 20. heinäkuuta 2009

Kesälomani tuntuu kuluneen todellakin lomaillen, jopa harrastuksistani :) Itselleni tosin väkersin Espanjan reissuamme varten monta korua (lähtöyönä, kauhealla kiirellä...) - vain todetakseni jälkikäteen, etten ollut käyttänyt lomamatkalla yhtä ainoaakaan korua :D Nyt olen jälleen päässyt vauhtiin - tässä muutama työtoverilleni tekemäni koru. Harmaita makeanvedenhelmiä, balin hopeaa ja hopeinen BELIEVE-rinkula... sekä itselleni samantyylinen rannekoru...

4 kommenttia:

 1. Moikka Marja!
  Salaa monesti olen vaklannut näitä sun tuotoksia ja ihastuin tosi paljon tuohon harmaaseen believe-koruun. Mitä kustantaisi jos tekisit tuommoisen kaulakorun, mutta tuolla carpe diem-riipuksella? On vaan ihania nämä sinun tekemät korut!
  -Marjut

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marjut :) Toki mielelläni teen sinulle tuollaisen korun! Onko sinulla mailiosoitetta niin voidaan sopia tarkemmin? Tai laita mailia marja72@gmail.com - palaillaan!

  VastaaPoista
 3. Hei Marja!

  Kiitos käynnistä blogissani! En ole ennen tainnutkaan poiketa sinun blogissasi ja voi kuinka kauniita koruja teetkään. Ja olen niin kade näin yhtenäisestä linjasta, oma blogini kun on ennemmänkin sellainen sekametelisoppa, kun vähän kaikkea on pitänyt kokeilla :)

  Laatan tekeminen onnistuu kyllä. Ilmaoita minulle vaikka sähköpostilla, että minkä muotoisen siitä haluat (neliö, suorakulma, sydän...) ja päivämäärä mikä siihen tulisi ja tietysti mitä koko luokkaa se saisi olla... noilla tiedoilla sitten tiedän, mitä se tulisi maksamaan.

  Terkuin Korukätkön Seepia :)

  korukatko@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hei Marja,

  aivan ihania koruja!! Mistä olet hankkinut noita believe ym. rinkuloita?

  t.kaima

  VastaaPoista